Spelden voor jubilarissen

24 juni 2019 143x bekeken, Geen reacties »
Spelden voor jubilarissen

   

 

Op de leden vergadering kon voorzitter Anne Evers enkele jubilarissen belonen met de bijbehorende speld. 

Fred Rackwitz ,genietend opeen grieks zonnig eiland , zal bij terugkomst de speld ontvangen behorende bij het 25 jarig jubileum. Pam Franken was uiteraard wel aanwezig en ontving zijn speld voor 25 jaar lid. Hij had de primeur om de allereerste speld te mogen ontvangen voor 25 jaar lidmaatschap ,want deze is nieuw in het assortiment bij DFC.

Peter Heystek viel de eer de speld te ontvangen behorende bij het 40 jarig lidmaatschap. Ondanks dat Peter in zijn actieve voetballoopbaan bij enkele betaald voetbal clubs speelde ,is hij zijn lidmaatschap altijd trouw gebleven.

 

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.