Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!

12 juni 2019 366x bekeken, 1 reactie »
Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!

Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!

De wedstrijd leiding ligt de laatste hand aan de speelschema’s en de laatste voorbereidingen zijn in gang gezet , want 14 en 15 juni is HET toernooi van Dordrecht , het DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi.

Dit keer wat meer info mbt het beroemde Foodcourt. Op veler verzoek is het Foodcourt weer terug waar het ooit begon , op het plein bij de kantine. De gezelligheid op deze plaats was reden het foodcourt weer terug te plaatsen op zijn eerdere positie.

Uiteraard is Richard , the king of Kibbeling , weer op zijn plek om de lekkerste porties Kibbeling voor U te bereiden. Ook de geur van heerlijke vers bereidde Hamburgers zullen U tegemoet komen.

Verse , ter plekke , afgebakken gevulde koeken , worstenbroodjes en Appelflappen , ze liggen voor U klaar bij de Koffie corner. Liever trek in een Pizza , maar dan wel een goede pizza natuurijk. Heerlijke steenoven pizza’s , vers gemaakt terwijl U wacht , dat vind U toch echt nergens anders hoor. 

En bent U klaar met eten en zin in een toetje , wat is er dan lekkerder dan een ijsje van La Venezia. Gewoon op ons terras !! 

U ziet het , alles op het foodcourt word vers bereid , lekker toch.  Genieten op het terras van een drankje en volop keuze qua eten !!  Het BEROEMDE Foodcourt bij DFC maakt dat mogelijk.

 


1 reactie

  1. Jan van den Berg 30 mei 2019 om 15:54 -

    Goedemiddag, mijn naam is Jan van den Berg, ik ben de leider/Trainer van Spirit jo13-2. Als het goed is doen wij mee met jullie toernooi. Is er al een toernooiboekje met de deelnemende teams en de wedstrijden.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.