DFC 2 tegen Groot Ammers 2 voor de na-competitie

6 juni 2019 121x bekeken, Geen reacties »
DFC 2 tegen Groot Ammers 2 voor de na-competitie

DFC 2 vervolgt zijn jacht op promotie naar de 1e klasse , zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Groot Ammers 2

De ploeg van Leon vd Sluijs treft een ploeg , die voorlaatste werd in diezelfde 1e klasse en zodanig speelt voor handhaving. Groot Ammers won hun eerste wedstrijd afgelopen zaterdag tegen de Zwerver. De belangen zijn dus wederom groot. DFC speelt voor promotie en Groot Ammers voor handhaving.

DFC 2 speelt zaterdag thuis om 11.30 uur.

Kom de ploeg aanmoedigen !!!

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.