balsponsor DFC -Kogelvangers : Peters Cleaning / Eco2care

8 mei 2019 60x bekeken, Geen reacties »
balsponsor DFC -Kogelvangers : Peters Cleaning / Eco2care

De balsponsor voor DFC -Kogelvangers is Peters Cleaning /Eco2care.

Peters Cleaning is een moderne allround cleaner met een jonge geest en de befaamde hands-on en no nonsense mentaliteit. Veiligheid en Kwaliteit gaan hand in hand bij Peters Cleaning en de Klanttevredenheid staat sinds jaar en dag voorop. 

peterscleaning.nl

Eco2Care is een jong bedrijf met grote ambities op het gebied van Green Cleaning. We innoveren en produceren milieu-bevorderende reinigingsproducten en voeren milieuvriendelijke reinigingsdiensten uit waarbij we duurzame materialen reinigen en beschermen waardoor we ze verduurzamen.

eco2care


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.