JO14-1 in het nieuw

6 april 2019 62x bekeken, Geen reacties »
JO14-1 in het nieuw

De jongens van de JO14 bedanken Jenny Coenen van Marstrat Maritime Consultancy. Dankzij haar gulle sponsoring van 15 trainingspakken lopen de heren er weer minstens een jaar netjes bij. 

Op de eerste twee foto’s de JO 14. Achterste rij: Ensar, Sigmar, Roan, Ouassim, Delani, Ayoub. Daarvoor: Ivo, Alexandre, Zouhair, Stefan en Jeremy. Niet op de foto: Tabi, Sydney en Damian. Op de derde foto de sponsor met haar linksback. 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.