Duco en Nick Bolte ontvangen DFC selectie

8 april 2019 104x bekeken, Geen reacties »

Na de gewonnen partijen van afgelopen zaterdag , ging de DFC 1 & 2 selectie lekker uit eten bij La Cubanita.  Na een goede maaltijd,werden de spelers en begeleiding ontvangen in de Kazerne , op uitnodiging van Duco en Nick Bolte.

De gehele avond was perfect verzorgd ,en deze teambuilding is de start van de alles beslissende fase van de competitie.

Duco en Nick , namens de selectie bedankt voor de gezellige avond !!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.