in memoriam : Tinus Beckers ( 97 jaar )

3 maart 2019 123x bekeken, 1 reactie »
in memoriam : Tinus Beckers ( 97 jaar )

 

Op 26 februari 2019 is overleden ons oud-lid Tinus Beckers, in de ouderdom van 97 jaar.

In de jaren 1940-1950 was hij als lid van AA DFC, een vooraanstaand atleet in Nederland.

In Dordrecht was hij o.a. enkele malen winnaar van de “dwars door Dordt loop”.

De crematie zal plaatsvinden op 4 maart a.s. om 11.00 uur op de Essenhof te Dordrecht.

 

Arie Heijstek1 reactie

  1. A.van Dongen 4 maart 2019 om 14:03 -

    Oh, nostalgie! Tinus Beckers, een zeer innemende persoonlijkheid. Ik herinner me, als kleine jongen, aanwezig tezijn geweest bij de nederlands atletiekkampioenschappen in1943, in het OlympischStadion te Amsterdam.Hij nam daar samen met MeesNaaktgeboren(ned.kampioen verspringen) deel aan de 1500 meter. Had als tegenstanderde grotefavoriet WimSlijkhuis,maar presteerdenaar behoren. Enkele jaren geleden beeindigde hij het lidmaatschap van Oud -DFC omdat deleeftijd hem parten ging spelen.en heel sympathiek DFC-er is heengegaan.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.