DFC beleefd weer een goede week

16 maart 2019 91x bekeken, Geen reacties »

Vandaag een uitwedstrijd bij Halsteren voor de roodwitte brigade van trainer Danny Slegers, in de wetenschap dat we sinds verleden week de koppositie hebben overgenomen van Prinsenland.

Halsteren uit werd vooraf ingeschat als een pittige klus, en die inschatting was een juiste. De thuis ploeg deed de 1e helft zeker niet onder voor DFC, en de wedstrijd ging gelijk op. Op een zeer gelukkig moment viel de 0-1 voor DFC door een doelpunt van Job vd Heuvel. Net voor het rustsignaal was daar de voorsprong.

De 2e helft kreeg DFC betere kansen maar er werd verzuimd om de klus snel te klaren. Zodoende bleef Halsteren in de wedstrijd en had DFC zeker geluk dat Daniel Jansen vandaag een goede wedstrijd keepte en zorgde voor een ” clean sheet”. Halsteren raakte nog het aluminium maar DFC wist op het einde toch de wedstrijd definitief te beslissen, door in de laatste minuut de 0-2 te noteren door Leroy Rubio.

Een goede overwinning en na afloop wederom goede uitslagen van de andere velden, want Prinsenland liet ook deze week punten liggen, door in blessure tijd de winst weg te geven en zodoende met een gelijkspel te eindigen.

DFC verstevigde zodoende zijn koppositie en staat nu met 3 punten voorsprong aan de leiding. Maar de missie blijft ongewijzigd, niet verder kijken dan de eerst volgende match.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.