Loop je mee met DFC ??

20 februari 2019 112x bekeken, Geen reacties »
Loop je mee met DFC ??

We doen weer mee met DFC , de avond4daagse !!

Na 2 jaar afwezigheid zijn we weer van de partij , gezellig met je DFC vrienden en vriendinnen 4 dagen lachen ,gieren en lopen. Daar moet je gewoon bij zijn toch ?  Je kan wel met school meelopen maar die gezichten zie je al de hele dag.  En wie wil er nou in zijn vrije tijd ook nog naar de juf of meester kijken ? Niemand toch  , dus kom gewoon met ons meelopen !!

Geef je snel en eenvoudig op via het onderstaande aanmeld formulier of stuur een email naar jeugdzakendfc@gmail.com

Naam*:
Leeftijd*:
Team*:
Telefoonnummer*:
E-mailadres*:Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.