DFC laat Paul postuum delen in sportief succes

17 februari 2019 192x bekeken, Geen reacties »

Bron : Fred van Dongen.

Een delegatie van voetbalclub DFC legde zondagmorgen op begraafplaats De Essenhof in Dordrecht een bloemstuk in de clubkleuren rood en wit op het graf van oud-eerste-elftal-speler Paul Pluijmert.
De club wilde de binnen de club geliefde Paul zo postuum laten delen in het sportieve succes dat het eerste van DFC een dag eerder boekte. Het team veroverde toen de tweede periodetitel in de derde klas van het zaterdagvoetbal.
Paul Pluijmert werd enkele maanden geleden in Breda op straat doodgestoken. Maandag moet de verdachte in deze moordzaak voor de rechtbank in Breda verschijnen. Het wordt een zogeheten pro forma-zitting waarop het verloop van het proces verder wordt vastgelegd. De inhoudelijke behandeling is op z’n vroegst over enkele maanden te verwachten..
Tijdens de korte plechtigheid op de Dordtse dodenakker waren onder andere aanwezig DFC-voorzitter Anne Evers, technisch coördinator Arie Evers, de teambegeleiders Martin van Wijngaarden en Cees van Woerkom, en enkele spelers.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.