balsponsor DFC-DHV : Chocing Good

6 februari 2019 90x bekeken, Geen reacties »
balsponsor DFC-DHV : Chocing Good

De balsponsor van de wedstrijd DFC-DHV is :  Chocing Good

Chocing Good is in 2012 opgericht door Conny Augspurger. Sinds 2015 beschikt Chocing Good te Dordrecht over een eigen productiefaciliteit, waardoor we chocolade geschenken van hoge kwaliteit volledig op maat kunnen maken

Naast de zeer uitgebreide collectie ,welke te zien is in de webshop, verzorgd Chocing Good ook producten voor oa een (bedrijf)feest, jubileum , een speciaal evenement of een uniek geschenk voor uw relaties of personeel.

Neem snel eens een kijk op de website chocing good

If you are looking for quality chocolate food ,check out Chocing Good

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.