Kantine medewerkers slagen voor cursus.

29 januari 2019 127x bekeken, Geen reacties »
Kantine medewerkers slagen voor cursus.

Vanavond was er een Ivacursus in de kantine voor barmedewerkers die alcohol schenken. In de drank-en horecawet staat dat er verplicht een barmedewerker in bezit van een IVA certificaat aanwezig moet zijn, wanneer er alcohol geschonken wordt in de kantine. Deze cursus werdt verzorgt door een instructeur van Team Sportservice Zuid-Holland in het kader van de BOB-sport campagne Instructie Verantwoord Alcoholgebruik. De opkomst was groot en iedereen is geslaagd en daar zijn wij als Kantinecie erg blij mee. 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.