DFC verlengt met beide trainers

5 januari 2019 126x bekeken, Geen reacties »
DFC verlengt met beide trainers

Voorzitter Anne Evers had tijdens de nieuwjaars receptie goed nieuw te melden op het gebied van technisch beleid.

DFC is trots om te melden dat de club bijzonder tevreden is met de resultaten van de selectie. DFC 1 en 2  presteren bijzonder goed. In een roerige periode zijn trainers Danny Slegers en zijn assistent Leon vd Sluijs er in geslaagd om bij beide teams het beste naar boven te halen. Niet alleen de plek op de ranglijst ,maar ook de progressie van beide selecties stemmen het bestuur van DFC uitermate tevreden.

Dit was aanleiding voor het bestuur om de lopende contracten met beide trainers te bekijken en de optie tot verlenging te lichten.

Hierdoor is DFC ook komend seizoen verzekerd van de diensten van trainers Danny Slegers en Leon vd Sluijs.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.