Ton Lucas ontvangt Speld van Verdienste

3 december 2018 110x bekeken, Geen reacties »
Ton Lucas ontvangt Speld van Verdienste

Tijdens de algemene leden vergadering van maandag 3 dec , had voorzitter Anne Evers de terechte eer om Ton Lucas de Speld van Verdienste uit te reiken.

De inzet die Ton al jaren toont voor de club DFC ,  is onbeschrijfelijk hoog.  DFC is met recht trots op zo’n vrijwilliger. Onder luid applaus van alle aanwezigen spelde Anne Evers de daarbij behorende speld met veel genoegen op bij Ton.

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.