balsponsor DFC – Smerdiek : rijschool Zilverschoon

28 november 2018 65x bekeken, Geen reacties »
balsponsor DFC – Smerdiek : rijschool Zilverschoon

De balsponsor as zaterdag tijdens de wedstrijd DFC – Smerdiek is rijschool Zilverschoon.

Met deze rijschool is slagen gegarandeerd , want de lessen worden verzorgd door Maarten Zilverschoon. En als er iemand is die weet wat scoren is , is Maarten het wel. Dus heeft U interesse , neem dan eens contact op met tel nr : 06-16895989 of kijk snel op de website www.rijschoolzilverschoon.nl

Waar is slagen heel gewoon , bij rijschool Zilverschoon


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.