DFC 2 behaalt eerste overwinning

27 oktober 2018 123x bekeken, Geen reacties »

Vandaag een nieuwe poging voor de ploeg van Leon vd Sluijs en Martijn Kleinhuis om de felbegeerde 3 punter binnen te halen.Maar koploper IFC is op voorhand een onneembare vesting.

DFC begon niet lekker aan de partij en kwam op 0-1 achterstand. Zeker in het begin was IFC beter en kon DFC er nog geen plan tegen over zetten.Maar gaandeweg de eerste helft was er toch het geloof bij de boys , trainer Leon vd Sluijs had de ploeg duidelijk gemaakt dat ze voor niemand bang hoeven te zijn en gewoon hun eigen spel moeten spelen. Op slag van rust 1-1. Job vd heuvel maakt gebruik van een vergissing van een verdediger en rond koel af.

In de tweede helft komt DFC 2 zichtbaar beter de kleedkamer uit en is van plan voor de volle winst te gaan tegen de koploper. Een hard schot van leroy word gelost door de keeper en Magic Mike vd Pol is er snel bij om deze kans te benutten. DFC 2 pakt de leiding 2-1. DFC 2 speelt de tweede helft met passie en dat betaalt zich tot nu toe uit. Een breedtebal van Mike word netjes afgerond door Kevin 3-1. Leroy gaat 1 op 1 met de keeper en scoort de 4-1. Geheel verdiende voorsprong op dat moment. Uit een corner weet Job vd Heuvel zelfs de 5-1 te scoren en IFC staat verbaasd om zich heen te kijken. Net voor het einde scoort IFC nog  de 5-2 ,maar good old Sadik wenst wel in stijl de wedstrijd te beslissen en de 6-2 op fraaie wijze te noteren.

Op basis van de tweede helft een dik en dik verdiende overwinning , waar de koploper volledig verrast word door de kracht en passie van DFC 2 !!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.