balsponsor DFC -Halsteren : Rijschool Air

24 oktober 2018 73x bekeken, Geen reacties »
balsponsor DFC -Halsteren : Rijschool Air

De bal sponsor van de wedstrijd DFC – Halsteren as zaterdag is Rijschool Air

Rijschool AIR staat voor een prima prijs-kwaliteit verhouding, uitstekende service en deskundigheid. De rijschool bestaat uit gediplomeerde en ervaren instructeurs die al jaren actief zijn in het vak en er alles aan doen om jou in een prettige sfeer je rijbewijs te laten halen.

Klik snel voor meer info : Rijschool Air


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.