DFC 2 geflatteerd ten onder.

22 september 2018 864x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 geflatteerd ten onder.

DFC 2 begon de competitie vandaag met een uitbeurt bij de zwerver. Helaas kwam de ploeg van Leon en Martijn met lege handen terug naar de Reeweg Oost.

De 1-0 achterstand komt notabene na een corner van DFC. De corner word afgeslagen en komt over de verdediging heen , de 1 op 1 situatie is een kans voor de spits van de Zwerver die hij niet onbenut laat. Na een korte onderbreking vanwege onweer probeer DFC het spel naar zich toe te trekken. 2 x een te trage opbouw met balverlies in zeer korte tijd zorgt voor de 3-0 achterstand. Dit is ook gelijk de ruststand. De kansen verhouding in de eerste helft was ongeveer 4 tegen 25 , de score helaas 3-0.

In de tweede helft kan DFC het niet meer opbrengen om gas te geven. De 4-0 halverwege is dan ook een feit.  5 min voor het einde volgt zelfs de 5-0 nog. De ere treffer valt vlak voor het einde nog door Mike vd Pol.

Een 5-1 nederlaag , qua score een duidelijk verhaal, maar zeker in de eerste helft niet volgens de verhouding. Licht geflatteerd kan je deze nederlaag dus wel zeker noemen.


Gesloten voor reacties