Ook Wesley Loos keert terug bij DFC.

11 juni 2018 128x bekeken, Geen reacties »
Ook Wesley Loos keert terug bij DFC.

DFC verwelkomt nog een speler terug in de selectie voor volgend seizoen.

Wesley Loos , die zijn jeugd deels bij DFC en deels bij FC Dordrecht heeft genoten, en later als selectie speler in de senioren bij DFC actief is geweest , heeft aangegeven weer volle bak te gaan om de selectie van DFC te komen versterken.

Wesley keert zodoende terug op het oude en vertrouwde , warme , nest aan de Reeweg Oost.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.