DFC selectie 2018 / 2019 krijgt nieuw bloed

1 juni 2018 223x bekeken, Geen reacties »

De periode van overschrijvingen zijn weer in volle gang. De selectie van DFC verliest tot nu toe Joey Besemer ( Fc Dordrecht amateurs ) en Patrick van Ditten , die zijn carriere voortzet als assistent trainer bij Fc Dordrecht amateurs.

Daar tegenover weten andere spelers de weg naar DFC goed te vinden , en gaan we er kwantitatief en kwalitatief op vooruit. De sfeer is goed onder trainer Danny Slegers en zijn team. Dat is te merken aan de komst van het aantal nieuwkomers.

10 nieuwkomers hebben hun komst reeds aangekondigd : 

Van Oranje Wit komen Rik Kramer , Suayip Yaman , Rick Baas en Myron Schepers.  De overstap van EBOH naar DFC word gemaakt door Antonio Manzanares. Van Wieldrecht komen  Ruben Dijkema , Kenan Vleesenbeek em Rens van Dijk. Vanaf de andere kant van de rivier maken John van de Broek en Colin Reening de gang van ’s Gravendeel naar de Reeweg Oost.

Uiteraard worden alle spelers van harte welkom geheten bij DFC.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.