DFC fietsclub geniet van het weer

30 juni 2018 129x bekeken, Geen reacties »
DFC fietsclub geniet van het weer

De jaarlijkse fietstocht over het eiland van Dordrecht stond weer op het programma vandaag , de tour du Dordt.

Vertrek en verzamelpunt was DFC. De weergoden waren de ploeg dit jaar beter gezind dan verleden jaar en met de volle zon in de rug vertrok het bonte gezelschap om onderweg de nodige tussenstops in te plannen.

Toevalligerwijs , of puur toeval , waren de rust punten strategisch uitgezet. Aangezien het doktersadvies van goed drinken wel heel letterlijk werd opgevolgd , deed de fietsroute de tussenstops bij cafe Groothoofd , eetcafe ’t Bevertje en cafe Sebes.

Bij de tussenstops werd gretig van de gelegenheid gebruikt gemaakt om de dorst te lessen met dit weer.

Het werd een gezellige dag , die bij terugkomst bij DFC nog uitgebreid werd nabesproken tijdens de bbq.

 

 

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.