Danny Jongeneel keert terug bij DFC

5 juni 2018 145x bekeken, Geen reacties »
Danny Jongeneel keert terug bij DFC

DFC mag volgend seizoen nog een speler toevoegen aan de selectie.

Danny Jongeneel  , die in de jeugd bij DFC is begonnen , keert terug op het oude nest.

Danny is op jonge leeftijd verkast naar de jeugdopleiding van FC Dordrecht en haalde daar het hoogste jeugd elftal. Hierna is hij bij RCD terecht gekomen , en trainer Danny Slegers is blij dat Danny Jongeneel weer terug keert bij de club waar het voor hem allemaal is begonnen.

Danny ,welkom terug en veel plezier en succes het nieuwe seizoen.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.