Surifriends maken zich op voor kampioenswedstrijd

14 mei 2018 86x bekeken, Geen reacties »

Door een 1-5 overwinning afgelopen zaterdag, zijn de Surifriends ( DFC 4) officieus kampioen geworden. Op wedstrijd punten kunnen we niet meer ingehaald worden. De nummer 2 kan nu maximaal op 51 punten komen. op doelsaldo lopen de mannen van DFC 4 48 doelpunten voor.
Zaterdag a.s. spelen we huis tegen streefkerk die op de 8e plaats staan. om officieel kampioen te worden hebben de mannen aan een gelijkspel voldoende.
Deze wedstrijd begint op 14.30 uur.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.