JO15-1KAMPIOEN !!

26 mei 2018 147x bekeken, Geen reacties »
JO15-1KAMPIOEN !!

Ook de JO15-1 speelde vandaag thuis zijn kampioens wedstrijd ,thuis tegen Sliedrecht.  De enige belager ,Heerjansdam JO15-3 , verloor afgelopen donderdag van Heerjansdam JO15-2, zodat DFC niet meer te achterhalen was en al vooraf kampioen was.

De 1-0 winst bevestigde maar weer waarom DFC JO15-1 de terecht kampioen is.

Een sterk team met een goede begeleiding , de juiste mix voor een mooie prestatie.

Tekend voor de sfeer in het team , was de actie van aanvoerder Marciano na afloop.

Halverwege het seizoen was het plezier weg en de trainer weg. Theo stond op , nam het stokje over ,en zorgde dat het spelplezier weer terug kwam in het team. Dankzij Theo konden ze weer genieten en voetballen.

Daarom gaf Marciano na afloop de beker van het kampioenschap aan trainer Theo om hem te bedanken.

film kampioensduik

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.