JO13-1 KAMPIOEN

26 mei 2018 128x bekeken, Geen reacties »
JO13-1 KAMPIOEN

Vooraf was dit de wedstrijd waar het omging , tegen de directe concurrent in een thuiswedstrijd winnen van Groote Lindt om kampioen te worden.Maar gelukkig voor DFC was de echte druk er af , want Groote Lindt liep donderdag averij op en DFC was dus al kampioen.

Maar dat wou niet zeggen dat DFC het rustig aan ging doen , want een kampioenswedstrijd is pas leuk als je die ook win. Dus Enzo had vooraf al gezegd , er staat veel publiek die speciaal voor ons komen kijken , trakteer ze dan ook op een winst partij zodat we laten zien dat we een terechte kampioen zijn.

DFC JO13-1 won verdiend met 2-1 en het feest kon losbarsten.  Confetti , bloemen en de duik in de sloot , een mooie dag om KAMPIOEN te worden. Met 28 punten uit 11 wedstrijden.

SUPER PRESTATIE EN GEFELICITEERD !!

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.