Rene Geerlings nieuwe voorzitter scheidsrechtervereniging Drechtsteden

5 april 2018 98x bekeken, Geen reacties »

De scheidsrechtersvereniging Drechtsteden, die op woensdagavond hun domicile hebben bij ASWH, zag zich na het overlijden dit voorjaar van voorzitter Ton Versnel genoodzaakt een nieuwe voorzitter te zoeken.

Al snel werd duidelijk dat er 2 kandidaten waren om het voorzitterschap op zich te nemen, een luxe positie.

Woensdagavond 28/3 werd tijdens een druk bezochte Algemene Leden Vergadering een stemronde ingelast, waarbij uiteindelijk bleek dat scheidsrechter Rene Geerlings uit Wijngaarden met 39 tegen 14 stemmen de voorkeur had boven Henri Rutgers.

 
DFC feliciteert Rene Geerlings van harte met zijn verkiezing en wenst het bestuur van de SV Drechtsteden veel succes de komende jaren olv onze Rene.Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.