Kabouters gaan weer beginnen

29 januari 2018 101x bekeken, Geen reacties »
Kabouters gaan weer beginnen

Zaterdag 3 feb om 09.30 uur is het weer zover , de kabouters gaan weer beginnen met trainen !!

Elke zaterdag staan de 3 enthousiaste trainers klaar om de aller jongste op speelse wijze het voetbal te leren. Met allerlei spelletjes leren de kabouters langzaam het balgevoel en worden ze klaar gestoomd om te gaan voetballen als ze 6 jaar zijn.

Heeft U een zoon of dochter van 4 of 5 jaar en bent U benieuwd , kom dan gezellig langs op zaterdag ochtend. De trainers staan klaar voor U en de nieuwe kabouters komen in een leuke groep terecht met kinderen. 

We zoeken nog nieuwe kabouters , dus kom gewoon langs op zaterdag ochtend vanaf 09.30 uur !!

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.