Dames gevraagd om te komen voetballen !!

31 januari 2018 103x bekeken, Geen reacties »
Dames gevraagd om te komen voetballen !!

Ben jij tussen de 13 en de 15 jaar of wilt uw dochter tussen de 13 of 15 jaar graag voetballen ? Zo ja, kom dan bij DFC ! Reageer op dit bericht en kom kijken hoe gezellig het bij ons in het team is! Train een keertje mee, en vul ons team aan zodat wij kunnen blijven voetballen! DFC is de oudste club van Dordrecht, het meest ervaren, en het gezelligste ! 
Wij trainen op dinsdag en donderdag, en wij spelen een wedstrijd op zaterdag! De eerste die zich inschrijft als lid, krijgt gratis contributie voor het eerste seizoen!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.