2 NIEUWE SPONSORS VOOR LOTERIJEN RENOVATIE KEUKEN.

28 december 2017 88x bekeken, Geen reacties »

   

 

Naast Jack,s Steakhouse van het golfcomplex Crayenstein heeft ook eigenaar Joost de Bruijn van het onvolprezen Wantijpaviljoen 8 waardebonnen a E. 25,00 toegezegd om gratis aldaar te komen dineren.
 
Ook Henk Robbemond van workout fitness Difference aan de Jagerweg in Sterrenburg heeft 8  mooie waardebonnen toegezegd om gratis in zijn school te komen sporten.
 
Zowel Joost alswel Henk hebben een groot DFC hart en verleden bij onze club,en dat is nu weer merkbaar.
 
Bij de nog 8 te spelen thuiswedstrijd van ons eerste team zullen in 2018 van deze drie bedrijven waardebonnen worden getrokken bij de loterijen t.b.v. de renovatie van onze keuken.
De lootjescommissie is zeer content met deze uitbreiding van de te winnen prijzen,die geweldig goed passen bij de andere prijzen.
 
Wij wensen een ieder een gezellig uiteinde en een gezond,sportief 2018,en spreken de wens uit dat u maar veel prijzen mag winnen.
 
De loterijcommissie.Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.