balsponsor DFC-Asperen : Autorijschool Boezen-Zilverschoon

13 november 2017 70x bekeken, Geen reacties »
balsponsor DFC-Asperen : Autorijschool Boezen-Zilverschoon

De balsponsor van de wedstrijd DFC-Asperen is : Autorijschool Boezen-Zilverschoon

Leerlingen krijgen bij ons alle aandacht die ze verdienen. Samen met de leerling zorgen wij er voor dat er een goede voorbereiding op het praktijkexamen is en dat er een verantwoorde weggebruiker in het verkeer bij komt.

Met rust en geduld proberen wij de leerling zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Wij passen ons altijd aan de leerling aan, want elke leerling heeft een eigen karakter en heeft derhalve een specifieke aanpak nodig. Wij hopen je gauw in de lesauto te ontmoeten

autorijschool Boezen-Zilverschoon


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.