Wedstrijdverslagen voor de website

10 oktober 2017 79x bekeken, Geen reacties »
Wedstrijdverslagen voor de website

Wie o wie klimt er in de pen voor de wedstrijdverslagen van de jeugd ???  De senioren doen het wel.

Afgelopen seizoenen waren er een vaste groep ouders/leiders die de wedstrijdverslagen van hun team maakten , en daar waren we hen heel dankbaar voor. Op die manier weet een ieder wat er speelt bij de jeugd van DFC en dat lezen we graag op de website 

Helaas is het dit seizoen alleen bij de senioren vaste prik dat we verslagen ontvangen en bij de jeugd alleen de JO7-2 , voor de rest van niemand. En we willen toch allemaal graag weten hoe de jeugd presteert en hierover lezen.

Dus leest U dit en zegt U ja dat wil ik doen , graag , neem dan even contact op met de website en we maken binnen enkele minuten een account aan voor u

Er is toch niets leuker om op de website de verslagen te lezen van uw eigen kinderen !!!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.