Kabouters vieren Halloween

29 oktober 2017 100x bekeken, Geen reacties »
Kabouters vieren Halloween

Afgelopen zaterdag was er wel een hele speciale training voor de kabouters.Want waar waren de trainers ?? Er stonden alleen 2 enge weerwolven in de zaal te wachten met allemaal halloween spelletjes. Zouden zij de trainers hebben opgegeten ??  Gelukkig niet want de trainers waren vermomd. En ook de kinderen zelf waren verkleed. Het was niet voor niets een halloween training.

In een soms donkere zaal werden er spelletjes gespeeld. Maar van spelen krijg je honger. 

Na de enge training stonden de tafels gedekt met spinnen pannenkoeken en vleermuizen drinken. Maar de kabouters zijn niet bang en aten de pannenkoeken lekker op.

 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.