JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht

8 oktober 2017 80x bekeken, Geen reacties »
JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht

afgelopen zaterdag ging de JO7-2 vroeg op pad voor de derby uit tegen Wieldrecht,helaas werd er verloren.

Maar de wedstrijd ging zeker in de eerste helft gelijk op.Wieldrecht scoorde de 1-0 maar DFC verzette zich hevig. Waar Rubin verleden week nog op de paal schoot ,was het deze keer wel raak.Met zijn allereerste doelpunt zorgde hij voor de 1-1 , helaas konden we dit niet volhouden tot de rust, het werd net voor de rust 2-1 voor Wieldrecht

Na rust kwam er een nieuwe speler in bij Wieldrecht en die was wel heel goed hoor. We kwamen al snel met 4-1 achter. Maar ook Joey scoorde zijn eerste competitiedoelpunt  en zorgde voor de 4-2.  Wieldrecht liep daarna snel weg en het werd 6-3 . waarbij Wieldrecht ook nog hielp met een eigen doelpunt.

Hard gewerkt en goed ons best gedaan , volgende week weer een thuiswedstrijd om 9.00 uur , U komt toch kijken????
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.