DFC 3 wint eenvoudig

2 oktober 2017 52x bekeken, Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (30 september) speelde DFC 3 de thuiswedstrijd tegen Papendrecht 5. De wedstrijd tegen Papendrecht was al snel beslist. Achterin was DFC goed bij de les en voorin werden de kansen makkelijk benut. De ruststand was 4-0.

Ook na rust hetzelfde wedstrijdbeeld waardoor DFC uit kon lopen naar een 9-0 overwinning.

Doelpuntenmakers:

Robin Matena 4x, Merijn van Groesen 2x, Marco van Woerkom, Maarten Zilverchoon en Melvin Zimmerman.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.