DFC 3 geeft zege weg

9 oktober 2017 54x bekeken, Geen reacties »

Afgelopen zaterdag (7 oktober 2017) speelde DFC een competitiewedstrijd tegen ZBC 4. DFC begon goed aan de wedstrijd en via Robin Matena en Maarten Zilverschoon kwam het op een 2-0 voorspong. In de laatste 5 minuten van de eerste helft gaf DFC deze voorsprong echter weg. Hierdoor werd er gerust met een 2-2- stand.

Na rust had DFC wederom het betere van het spel en het kwam na een scrimmage via Mark Jongeneel op een 3-2 voorsprong. Ook de tweede helft duurde voor DFC te lang. Met een fraai afstandsschot zorgde ZBC voor een 3-3 eindstand.

De wedstrijd stond onder leiding van Rewi Bhagwanie. Na de wedstrijd werd de selectie door (de moeder van) Armand Verhoeven getrakteerd op een overheerlijke maaltijd.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.