DFC4 begint goed aan de competitie

24 september 2017 98x bekeken, Geen reacties »

Zaterdag 23 sept.
De mannen van DFC 4 stonden om 14.30 uur voor hun 1e competitie wedstrijd. Tegenstander was VVGZ 7.
1e helft begon een beetje stroef. Het was Anthony die de score in de 15e minuut opende na een solo van Clyde. Daryll en Randy wisten in de 1e helft ook het net te vinden. zodoende konden de Friends gaan rusten met een 3-0 voorsprong.
2e Helft begonnen de mannen van het 4e wat beter. er werden weer vele combinaties gemaakt en kansen gecreëerd. De tegenstander kwam er niet meer aan te pas. Met doelpunten van Anthony, Lars 2x, Dhishan en Davey, werd de eindstand van 8-0 op het scorebord gebracht.
Spelers; Murat, Aroen, Brian, Davey, Melvin, Lorenzo, Daryll, Dhishan, Randy, Clyde, Anthony, Patrick, Winod, Jerry, en Lars

Volgende wedstrijd van DFC4 is uit bij Groote Lindt6 om 12.30 uur

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.