Valse collectanten aktief

25 juli 2017 142x bekeken, Geen reacties »
Valse collectanten aktief

Helaas loopt er in de regio een NEP collectant langs de deuren namens DFC.

Deze zogenaamde collecte zal zijn voor een sponsorloop voor de jeugd op 12 augustus. Dit is dus niet waar. DFC organiseerd op 12 augustus geen sponsorloop en stuur zeker geen collectanten langs de deur

Word U benaderd , geef dan geen geld !!!   Dit is oplichting en diefstal.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.