team foto’s 7×7

13 mei 2017 172x bekeken, Geen reacties »
team foto’s 7×7

De meeste teams zijn gisteren al vast gelegd voor het nageslacht , helaas is het nog niet gelukt om alle teams te fotograferen. Maar dat komt zeker goed op speelronde 2. Bijgevoegd alvast de eerste foto’s

VERGANE GLORIE

 

BINKIE BOYS

 

CARDIO BOXING DORDRECHT

 

DFC 3

 

CS.GO.LEGGO

 

RCD

 

KH ENGENEERING

 

RONDE TAFEL

 

OMC 4

 

SUPER MARIO

 

FC VOLSLANK

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.