Gelijk spel voor D3

1 november 2014 1629x bekeken, 2 reacties »

Vandaag stond voor de D3 de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. Uit verloren, maar dat was in het begin van het seizoen en wat is het elftal inmiddels gegroeid. Prachtig voetbalweer op een mooie zaterdagochtend dus we hadden er zin in. Tijd voor revanche! Dat heeft onze keeper Ensar ook vast gedacht toen hij de wedstrijd begon. Uit moest hij zes doelpunten incasseren maar dat heeft nu weten te voorkomen. Vandaag was hij in topvorm! Hij heeft de nodige schoten op doel gehad en op 1 na allemaal kunnen houden. Complimenten Ensar, je hebt super gespeeld! Maar eerlijk is eerlijk… het hele team verdiend een compliment. We zien jullie groeien als team maar  vooral zelfvertrouwen krijgen. Tot de rust was het 0-0 en ging het redelijk gelijk op. Na de rust zagen we meer vechtlust dus het was jammer dat we met 0-1 achter kwamen. Blijkbaar wilde ons elftal perse niet verliezen vandaag dus met veel inzet werd de wedstrijd verder gespeeld en kon Youri scoren. De wedstrijd is weliswaar (terecht) geëindigd met een gelijk spel maar voelt als winst. Winst omdat we meer vechtlust, zelfvertrouwen en teamspirit zien. Hou vast mannen! Het gaat niet perse om het winnen maar vooral om de groei die jullie doormaken en dat gaat zeker de goede kant op.


2 reacties

  1. arie heijstek 2 november 2014 om 00:48 -

    Is er al een mogelijkheid om een elftalfoto van D3 aan de archivaris@dfc-dordrecht.nl te sturen?

  2. arie heijstek 4 november 2014 om 13:34 -

    Ik zie de foto op de site van DFC. Maar hij is te klein voor ons archief. Graag nog een in hogere resolutie toezenden aan archivaris@dfc-dordrecht.nl