KNVB Jeugdplan

24 februari 2013 1652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB Jeugdplan

Op woensdag 6 februari jl. waren 2 jeugdspelers van DFC, t.w. Yassine Mabrouki en Stijn IJben, uitgenodigd door de KNVB om deel te nemen aan een activiteit met de regioselectie Dordrecht. Met 47 getalenteerde spelers uit de regio werden vijf verschillende 4 tegen 4 partij vormen gespeeld, maar vanwege de slechte omstandigheden was een goede beoordeling van de vaardigheden van de spelers niet goed mogelijk. Daarom mochten alle spelers op 20 februari wederom hun kunsten vertonen op sportpark Meihoven en ditmaal wel op een goed begaanbaar speelveld. Na vijf wedstrijdjes van een kwartier keerden Yassine en Stijn moe, maar voldaan terug naar huis.

Nu is het voor beide spelers afwachten hoe de selectie verder verloopt, maar het is natuurlijk al heel bijzonder dat onze DFC’ers hierbij aanwezig mochten zijn!


Gesloten voor reacties