DFC en Robert Mohan einde seizoen uit elkaar

24 februari 2013 1794x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC en Robert Mohan einde seizoen uit elkaar

DFC en Robert Mohan zullen aan het einde van het seizoen van elkaar afscheid nemen. Het bestuur van de Dordtse zaterdag tweedeklasser DFC laat weten de aflopende verbintenis met de huidige hoofdtrainer in goed overleg te beeindigen.

Het eerste elftal van de Dordtenaren kent tot dusver een moeizaam seizoen en vindt zich dan ook terug in de kelder van de ranglijst in de tweede klasse F.

Daarnaast gaat de club voor volgend seizoen ook op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal. DFC wil graag Laurens Gerlich, die enkele jaren geleden als hoofdtrainer DFC de eerste kampioenstitel op zaterdag bezorgde, in een andere rol aan de vereniging binden. DFC wil met haar voetbalplan de jeugdopleiding kwalitatief verbeteren en voor Gerlich zou daarin een belangrijk rol weggelegd kunnen zijn. Gerlich heeft echter laten weten niet op dat aanbod in te willen gaan.

“Na uitgebreide evaluaties door de Technische Commissie en na gesprekken met spelers en begeleiders zijn wij van mening dat het voor de vereniging beter is dat er volgend jaar nieuwe gezichten voor de groep staan. Mensen met een frisse kijk op de zaak en die door een andere manier van werken de selectie nieuwe impulsen kunnen geven, wat hopelijk tot betere resultaten zal leiden” aldus voorzitter Maarten Janssen.

De zoektocht naar een nieuwe technische staf voor het seizoen 2013 /2014 is in gang gezet. Geinteresseerde trainers kunnen een gemotiveerde reactie sturen naar technischecommissie@dfc-dordrecht.nl


Gesloten voor reacties