IFC MC1 – D.F.C. MC1: 1-0

2 september 2012 1103x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor IFC MC1 – D.F.C. MC1: 1-0

 Zaterdag j.l de bekerwedstrijd uit bij IFC 

Deze onderlinge ontmoetingen van de DFC meiden en de meiden van IFC liegen er niet om, want die zijn vrij pittig. Dan wordt er gestreden voor iedere vierkante meter.Bij deze duels vliegen de vonken ervan af want ze zijn zeer gewaagd aan elkaar .We speelden zonder Minou en Lonneke,  maar hadden toch nog 2 wissels want Charissa en Sharon waren terug van vakantie dus die konden gelijk aan de bak .

Toch begonnen we niet scherp genoeg aan het duel, want we werden direct terug gedrongen op onze eigen helft .Het was een beetje schipperen met de opstelling want vooral in aanvallend opzicht kwamen we zonder Minou net wat kracht en snelheid tekort tegen deze goede tegenstander. De verdediging en middenveld  had het druk met de aanvallen te doen stuiten en zodra we in de aanval gingen misten we scherpte om echt gevaarlijk te worden . De betere kansen waren voor de thuis ploeg. Door een kleine mis-communicatie tussen 3 D.F.C. verdedigsters tikte de rechtsbuiten de bal terug op de 16 m en de inlopende spits kon vanaf de rand strafschopgebied afronden en liet de bal achter Selin belanden 1-0 . Niks aan de hand kop op en er tegenaan is dan mijn motto. Wij zijn nog een paar keer in de aanval gegaan maar konden hun goalie niet echt bang maken .In de tweede helft probeerde we ons eigen spel te spelen maar bleven hangen op het middenveld. IFC kreeg  nog een paar mogelijkheden maar Selin stond goed te keepen en maakte een paar schitterende reddingen en groeide letterlijk in de wedstrijd .Op een geven moment kregen we een strafschop mee ,Charissa glipte door de verdediging en probeerde de sliding van de laatste vrouw te ontwijken maar die  nam de bal met h aar arm mee.Dit was een mogelijkheid om toch nog een puntje mee terug te nemen naar Dordrecht. Danique ging de strafschop nemen,  maar die schoot hard op de keepster en kreeg de bal in de rebound er ook niet. Zo bleef uiteindelijk de terechte uitslag op het scorebord staan, maar konden met opgeheven hoofd het veld af want we hebben gestreden als leeuwen .De inzet was top , het resutaat minder maar de uitslag was uiteindelijk terecht .Jammer meiden dan moeten we in de competitie maar sportieve revanche nemen .

Complimenten voor de inzet en met een aantal meiden op halve kracht hebben we het toch goed gedaan .

Opstelling DFC : Selin,Lotte,Linde,Sharon,Lindy,Dunya,Kelsey,Danique,Celia,Charissa,Eva  Samantha en Denise.

A.S zaterdag GJS uitGesloten voor reacties