D.F.C. verliest ook de derde wedstrijd en staat puntloos onderaan

16 september 2012 1487x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. verliest ook de derde wedstrijd en staat puntloos onderaan

D.F.C. is er ook in de derde wedstrijd niet in geslaagd om de punten aan de Reeweg Oost te houden. The Gunners, ook nog zonder punten, zagen kans om met 3 – 2 te winnen en de punten mee naar Breda te nemen.

Van begin af aan nam D.F.C. het initiatief en kreeg diverse kansen, maar een slordigheid in de defensie en een misser van de keeper bracht de Brabanders op voorsprong. Die hielden ze vast tot de rust en waren met uitvallen nog levens gevaarlijk. Na rust eenzelfde spelbeeld en een uitval van The Gunners bracht de stand zelfs op 0 Р2. Lorenzo Meriba scoorde tegen, maar via een strafschop werd het helaas 1 Р3. Marco van Woerkom kreeg een niet geheel terechte rode kaart en met 10 man wist Marvin Hooplot nog te scoren, maar verder dan 2 Р3 wist D.F.C. niet te komen. (fotograaf Lidia)

Opstelling D.F.C. : Mehmet Tokul, Nick Stam, Marco van Woerkom, Merijn van Groesen, Mark Jongeneel, Marlon Kramer, Wesley Loos, Lorenzo Meriba, Cliften Sewpersad, Bart Vosselman en Marvin Hooplot. Wisselspelers: Sebastiaan Wrzezcz, Robin Ramesar, Andy Meriba, Kusay Pekince

Uitslagen: WNC – Leerdam Sport 0 – 0; Everstein – SV Capelle 3 – 1; Meerkerk – Ameide 3 – 3; D.F.C. – The Gunners 2 – 3; Rijswijkse Boys – Hardinxveld 2 – 2; Rijsoord – GDC 4 – 1; SVW – Wieldrecht 0 – 0.
Gesloten voor reacties