D.F.C. D2 – OMC D2: 1-0

9 september 2012 1266x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. D2 – OMC D2: 1-0

Eerste competitiewedstrijd wordt beslist door penalty:

Op deze mooie nazomerdag was dan eindelijk de start van de competitie voor de jongens van D2. De tegenstander was voor vele spelers niet onbekend [veel schoolvriendjes!!]. We begonnen redelijk aan de wedstrijd met een gevecht op het middenveld met OMC.Het spel ging heen en weer,tot OMC een overtreding beging in het strafschopgebied.Een penalty voor ons dus! Deze werd koelbloedig afgerond door de aanvoerder Enis. Hierna ging het weer redelijk gelijk op tot aan de rust. De jongens gingen, na wat drinken weer opgepept,  naar de tweede helft. Dit was een spannende met voor beide meerderë mogelijkheden. 10 minuten voor tijd ging de tegenstander alles op alles  spelen en kregen wij wel een aantal opgelegde kansen, die we niet wisten te benutten,waardoor het tot het laatst spannend bleef. Al met al een spannende en leerzame wedstrijd met wel een aantal hele grote tegenstanders!!.Goed geknokt  en met zijn allen,op naar zaterdag [De Zwerver thuis].

Mededeling!!!,wij zoeken nog een SHIRTSPONSOR,dus als iemand dat wil doen hoor ik dat graag.gr Pieter trainer dfc d2


Gesloten voor reacties