JEUGD (1): Brakel D2 – DFC D2 1-6

7 april 2012 694x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Brakel D2 – DFC D2 1-6

Revanche genomen op Brakel met wederom een goede tweede helft – net als vorige week, maar toen scoorde we niet. Het begon s’ morgens al ‘goed’, één van de spelers moest nog ff opgehaald worden, zodat we later vertrokken naar Brakel (jeetje kan het niet verder]. Aangekomen hadden we nog tien minuten voor de aanvang van de wedstrijd die we slecht begonnen (1-0 achter].

Aan het eind van de eerste helft werd plotseling iedereen wakker en werd het 1-2 ruststand mede door een mooie goal van Hamsa. Vijf minuten daarvoor werd om zeer onduidelijke reden door de scheidsrechter een van onze spelers eruit gestuurd. Mede door een peptalk met de boys hebben we in de tweede helft een en ander rechtgezet. Invallers nog een bedankje  voor het meedoen op deze vrije zaterdag.
 
En zo eindigde deze bewogen dag.  Nog twee van dit soort verre uitwedstrijden. Maar ja dat hoort er ook bij. Word je hard van zeggen ze dan! (gr Pieter)
Gesloten voor reacties