JEUGD (4): Wieldrecht E6 – DFC E4 4-1

13 november 2011 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Wieldrecht E6 – DFC E4 4-1

Toch ook nog maar even een verslagje plaatsen van de wedstrijd van vorige week. Deze wedstrijd tegen Wieldrecht ging met 4-1 verloren. Binnen zes minuten stonden we 3-0 achter doordat er niet verdedigd werd.

De rest van de wedstrijd was het dus een gelijkspel (1-1). Maar over de hele wedstrijd gekeken was Wieldrecht beter en feller in de duels. Jan maakte na rust nog de 3-1 en Jelle had nog een mooie kans op de 3-2 maar die ging net naast. Dat was wel jammer want we herpakten onszelf goed in het begin van de tweede helft. Wieldrecht scoorde uiteindelijk nog de 4-1 en voor de jongens was het een goede les dat we altijd scherp moeten zijn ook al is er zes keer op rij gewonnen.
Gesloten voor reacties