Vrijwilligersavond goed bezocht

18 juni 2011 828x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligersavond goed bezocht

Het is gebruikelijk dat aan het eind van het seizoen de (vele) vrijwilligers van DFC worden bedankt voor de vele (vrijwillige) werkzaamheden die zij het afgelopen seizoen voor de club hebben verricht.

Het bestuur had bij die gelegenheid voor een zanger in de kantine gezorgd en het was die avond gratis eten en drinken. Voorzitter Henk Nieboer (zijn collega was die avond fotograaf) opende de avond, heette iedereen van harte welkom en bedankt alle aanwezigen voor hun geleverde inspanningen dit seizoen.

Het werd een gezellige avond, waarbij niet onvermeld mag blijven dat het buffet prima smaakte. We hopen dat we ook in de toekomst een beroep op onze vrijwilligers mogen blijven doen.
Gesloten voor reacties