Uitreiking topscorer seizoen 2010-2011

25 juni 2011 762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitreiking topscorer seizoen 2010-2011

Aan het eind van het seizoen is er al jaren een afsluiting voor de selectie. Was dit voorgaande jaren bij "t Peerdt op het Statenplein, ditmaal was de plaats van handeling de vertrouwde DFC-accommodatie.

De spelers hadden hun eigen muziek meegebracht en Martin van Wijngaarden had het ook ditmaal voortreffelijke buffet geregeld. Voor het eten werden de topscorers in het zonnetje gezet. Robin Ramesar, Kenneth Klaverweijde en Bas Verhoeven hadden ieder 5x gescoord.

Op de 2e plaats eindigde Aaron Perez Maria met 7 treffers en de onbetwiste topscorer van dit seizoen was met 17 doelpunten: Appie Güler. De bekende "Jantjes" reikten de bijbehorende naar de bekende Co Hendriks vernoemde trofeeën uit.
Gesloten voor reacties