Bijeenkomst selectie nieuwe seizoen

16 juni 2011 681x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bijeenkomst selectie nieuwe seizoen

Op donderdag 16 juni om 20.00 uur kwam de nieuwe selectie voor het komende seizoen in het clubgebouw bijeen. Voorzitter Ger Husen heette iedereen welkom en de trainers Paul Koster en Robert Mohan  ontvouwden de plannen voor het komend seizoen. De spelers kregen een trainingsschema mee.  Vorig seizoen werden goede wedstrijden afgewisseld door slechtere. De ondergrens moet omhoog d.w.z. minder slechte wedstrijden. Aan het begin van het seizoen moet het team er staan. We streven naar aanvallend voetbal dat aantrekkelijk voor het publiek moet zijn. Doelstelling: een periode titel voor DFC-1 en het kampioenschap voor het 2e. Op 30 juli begint de training en nu eerst een prettige vakantie. 
Gesloten voor reacties