15 juni overzicht overschrijvingen

15 juni 2011 1250x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 15 juni overzicht overschrijvingen

Op 15 juni sluit de overschrijvingstermijn en kunnen we de balans opmaken. Er zijn spelers vertrokken en er zijn nieuwe spelers naar DFC gekomen. Veel jeugdspelers hebben overschrijving naar DFC aangevraagd en dat is verheugend. DFC is komend seizoen in alle categorieën vertegenwoordigd. Van de kern van het eerste elftal zijn de volgende spelers vertrokken : Kenneth Klaverweijde (naar SHO), Aaron Perez Maria (naar FC Dordrecht) en Marvin Langevoort (naar Sliedrecht).

Nieuwkomers bij DFC zijn o.a. : Wesley Loos (Nieuw Lekkerland); Hamza Zourakhti (Oranje Wit); Aron de Keijzer (Wieldrecht); Yassine Hajar (IFC); Mohammed Al Salman (EBOH za) en Patrick Bijl (EBOH za).
Gesloten voor reacties